Er zijn momenteel geen afgelastingen

RKVVM Verwelkomt Nieuwe Hoofdtrainer Yoël Bronckers

RKVVM kondigt met groot genoegen de aanstelling aan van Yoël Bronckers als de nieuwe hoofdtrainer van het eerste elftal. Momenteel staat Yoël Bronckers nog onder contract bij RKASV waar hij momenteel ongeslagen op de eerste plaats staat in de 5de klasse A.

Samen met Yoël wil RKVVM verder bouwen aan de jeugdige selectie. Zijn visie, toewijding aan ontwikkeling en zijn vermogen om spelers te inspireren maken hem de ideale kandidaat om de positie van hoofdtrainer bij RKVVM te bekleden.

Yoël Bronckers is bezig aan zijn tweede seizoen bij RKASV. RKASV is ook de club waar hij vanuit de jeugdafdeling als trainer is doorgestroomd naar de senioren. Met het succes van het huidige seizoen en de ambities van Yoël voelt RKVVM ook voor hem als een logische volgende stap: “Vanaf het eerste contact voelde de stap naar RKVVM als de juiste. Het mogen trainen van een echte dorpsclub met grote achterban spreekt me erg aan. Ook de jeugdige spelersgroep met potentie en de aankomende spelers vanuit de jeugd geven me een goed gevoel en de honger om de komende jaren weer te mogen bouwen aan een succesvol team. Ik kijk uit naar het komende seizoen en de samenwerking met club en selectie.”

De voorzitter van RKVVM, samen met het bestuur en de supporters, heten Yoël Bronckers van harte welkom bij de club en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking in het komende seizoen.

 

Onder toeziend ook oog van Chrit Faart (rechts, voorzitter technische commissie) bezegelen Yoël Bronckers (midden) en voorzitter Noël Mingels (links) de nieuwe samenwerking