Er zijn momenteel geen afgelastingen

Noël Mingels nieuwe voorzitter RKVVM

Noël Mingels (35) is tijdens de bestuursvergadering van 11 januari jl. benoemd als nieuwe voorzitter van RKVVM. Mingels neemt het stokje over van de afgetreden Peter Meertens. Nadat hij al jeugdspeler, 1e elftal speler en bestuurslid is geweest mag Noël Mingels nu ook het voorzitterschap van RKVVM aan deze lijst toevoegen. 

Mingels gaat zich inzetten voor het lange termijn belang van de club. Met aandacht voor ieders belang en een vereniging waar de veelzijdigheid elkaar versterkt: prestatie- en breedtesport, voor jong en oud. Ook open communicatie staat hoog op zijn prioriteitenlijst.

‘Met veel ambitie ga ik de uitdaging aan om RKVVM de komende jaren samen met de mede-bestuursleden verder te brengen. Peter heeft een bijzonder gezonde vereniging overgedragen met een mooi team aan bestuursleden. Dit heeft mij ook het vertrouwen gegeven dat we gezamenlijk, met alle leden, kunnen werken aan een mooie toekomst.’

Mingels woont in Maastricht maar voetbalt altijd nog actief in het 2e elftal van RKVVM. Hij werkt als Product Owner – Communicatie en Innovatie bij het Centraal Bureau voor de Statistiek. Binnen RKVVM was hij al eerder vrijwilliger en bestuurslid omtrent communicatie. Deze portefeuille blijft voorlopig nog vacant.

Naast voorzitter Noël Mingels bestaat het dagelijks bestuur van RKVVM uit secretaris Marcel Lousberg en penningmeester Ron Vanvinkenroye. Daarnaast blijft Peter Meertens ook aan als bestuurslid voor facilitaire zaken. Het bestuur bestaat verder nog uit Jef Ritzen, René Janssen, Stefan Pruppers en Chrit Faarts.

Uiteraard volgt een passend bedankmoment voor Peter Meertens die als voorzitter ontzettend veel heeft betekend voor de vereniging. Hierbij wordt uiteraard ook aandacht gegeven aan de afgetreden secretaris Maurice Prevoo en Stefan Pruppers die later zal aftreden. Hierover later meer.